De perfecte locatie voor jouw privéfeest

Bij Hoeve De Blauwpoorte word je ondergedompeld in een persoonlijke, exclusieve én groene eventlocatie. Een huwelijksfeest in de grote schuur, een babyborrel in de stalvleugel of een receptie in het wagenhuis? De mogelijkheden zijn oneindig, in onze hoeve is geen enkel feest identiek!

“We remember moments, not days.”

Persoonlijke aanpak en begeleiding

Een ceremonie, een fotograaf, een visagiste, een DJ, een feestzaal, … Er zijn zo veel zaken die bij een huwelijksfeest of een privéfeest komen kijken. Laat dit nu net onze sterkte zijn. Bij Hoeve De Blauwpoorte kies je niet alleen voor de prachtige locatie, maar ook voor onze persoonlijke aanpak. Afspraken met leveranciers, een thema tot in de puntjes uitwerken, tafels decoreren enzovoort, dat kan je aan ons overlaten. Van begin tot eind zorgen wij er voor dat jij een uniek feest beleeft.

Bovendien kan dit allemaal, van visagiste tot ceremonie, op één en dezelfde locatie. Zo hoef je niet van hot naar her te lopen en kan jij je focussen op wat echt belangrijk is … zorgeloos genieten van jouw dag! 

Alles op maat van jouw evenement

Word je ook niet graag beperkt in het realiseren van jouw droom dag of ideale feest? Wij ook niet, daarom werken we op maat en creëren we unieke feesten”Your imagination has no limits”

Denk maar aan de catering en bijhorende dranken. Samen met jou bekijken we welke cateringpartner het best bij jouw wensen past en bovendien kan onze beverage expert zelfs een cocktail en/of mocktail creëren speciaal voor jouw dag. “Because nothing brings people together like good food & drinks”

Heb je graag een romantische aangeklede zaal of liever iets moderns? Dankzij onze partners kunnen we de zaal aankleden in jouw stijl. Van het meubilair, de bloemen, het servies tot het tafellinnen.

Natuurlijk helpen we je ook graag bij het vinden van de ideale ceremoniemeester, visagiste, fotograaf, DJ

Kortom, we zorgen er voor dat je niets over het hoofd ziet én dat het helemaal naar jouw smaak is. Neem even een kijkje in ons fotoalbum en laat je inspireren door de feesten die wij al mochten organiseren

Jouw huwelijk, babyborrel, ceremonie of verjaardagsfeest bij Hoeve De Blauwpoorte?

Hoeve De Blauwpoorte
info@hoevedeblauwpoorte.be
T 0472 93 31 95

Leynvaalsstraat 1
8501 Kortrijk-Heule
(GPS: Kortrijksestraat 276)